Jedan od autorski upečatljivijih redatelja današnjice, danski filmaš Nicolas Winding Refn, predstavio je, u produkciji Amazona, trailer za mini-seriju Too Old To Die Young.

 

Spomenuta serija, koja će se sadržavati od 10 epizoda, svjetla dana ugledat će 14. lipnja ove godine, a režiju uz Refna koautorski potpisuje Ed Brubaker.

Radnja prati korumpiranog policajca Martina (Miles Teller), koji se, nakon propucavanja žene, pronađe u nizu nesretnih situacija koje uključuju losanđeleske narko-kartele i druge likove sumnjivih namjera i još sumnjivije (kriminalne) prošlosti.

Osim Tellera, u seriji se pojavljuju John Hawkes, Jena Malone, William Baldwin te Cristina Rodlo, dok će soundtrack biti rad Cliffa Martineza, kompozitora poznatog po suradnjama sa Stevenom Soderberghom te Refnom, kojem je napisao glazbu za Drive (2011), Only God Forgives (2013) te posljednji Dančev film, The Neon Demon (2016).

Refn, koji osim spomenutih još potpisuje filmove kao što je kultna danska trilogija Pusher (1996/2004/2005), Bronson (2008) i Valhalla Rising (2009), izrazito je vizualno orjentiran režiser čiji filmovi su ispunjeni snovitim, nerijetko nasilnim sekvencama i pomalo ezoteričnom imažinerijom (što ne treba previše čuditi jer mu je mentor veliki Alejandro Jodorowsky*(1) ), a ovo mu je prvi izlet u vode televizijskog formata.

*(1) [trivia: Čileanac ga je krstio kao svog duhovnog sina, a prije svake zajedničke večere u Parizu čitaju tarot karte te raspravljaju o njihovom značenju]

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE