Po izjavama očevidaca, samo se srušio, a nakon toga ga nisu uspjeli reanimirati.

Alen Balen, poznati radijski DJ i jedan od osnivača Yammat FM-a, umro je danas u Rovinju. Po izjavama očevidaca, samo se srušio, a nakon toga ga nisu uspjeli reanimirati.

Vijest o smrti potvrdili su upravo na Facebooku tog zagrebačkog radija. “Dragi slušatelji i prijatelji Yammata! Radijski eter ostao je bez jednog iznimnog čovjeka – iznenada je preminuo naš prijatelj i suosnivač Yammat FM-a – Alen Balen. Napustio nas je najtopliji i najupečatljiviji glas našeg medijskog prostora, a Yammat FM izgubio je osobu koja je svakodnevno živjela i stvarala sadašnjost i budućnost ovog radija”, napisali su na Facebooku.

U svijet radijskih medija ulazi kao DJ na Radiju 1 i spiker na Radiju 101. Radi glasovne sinkronizacije radijskih i tv reklama. Kasnije će se pokazati kako će voiceoverski posao biti nešto što će ga pratiti kroz život. Paralelno s Radijem 1/101 počinje „vrtiti“ ploče u tada novom klubu Aquarius na Jarunskom jezeru. Klub ubrzo pokreće vlastitu diskografsku etiketu postavljajući temelje za glazbeno-klupsku priču koja će ostaviti neizbirisiv trag u kulturnom, glazbenom i zabavnom životu Zagreba. U Aquariusu kao producent/nakladnik strastveno realizira projekte uz koje će vezati sve svoje profesionalne, kulturne, civilizacijske i glazbene svjetonazore. Od live albuma grupe Cubismo sa Josipom Lisac i kremom newyorške salsa scene u Gavelli, sve do prvih albuma grupe Jinx.

Godine 2015. s radom je započela radijska postaja Yammat FM kojoj se Balen u potpunosti posvetio.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE