Imaš bend i želiš svirati na INmusic festivalu #14? Prijavi se na natječaj INmusic breakthrough 2019. i upravo tvoj bend može iskoristiti ovu sjajnu priliku i zasvirati na glavnoj pozornici najvećega hrvatskog open-air festivala.

Pobjednike će odabrati stručni žiri sastavljen od glavnih urednika partnerskih glazbenih portala INmusic festivala, ali i sama publika. Svoj bend možete prijaviti od 21. ožujka do 5. travnja 2019. godine (u ponoć). Bend prijavite putem obrasca dostupnog na službenoj web stranici INmusic festivala, na kojoj su dostupni i uvjeti samog natječaja.

Glasovanje za odabir finalista natječaja održat će se pod nekoliko kriterija. INmusic će bendove koji zadovoljavaju natječajne uvjete proslijediti na daljnji odabir partnerskim glazbenim portalima, a svaki od njih će na svojim službenim kanalima objaviti top 5 finalista po odabiru redakcije. Prvih pet finalista s najviše glasova i najboljim rezultatom po svim selekcijama stručnog žirija bit će objavljeni na službenim stranicama INmusic festivala i društvenim mrežama uz poziv publici da glasa za svoje favorite. Finalist s najvećim brojem glasova publike bit će proglašen pobjednikom natječaja INmusic breakthrough 2019.

Na INmusic festivalu #14 nastupaju The Cure, Foals, Suede, Garbage, The Hives, Johnny Marr, LP, Kurt Vile & The Violators, Frank Turner & The Sleeping Souls, Sofi Tukker, Santigold, Peter Bjorn and John, Skindred, Zeal & Ardor, Fontaines D.C., Black Honey, Mangroove te Edi East Trance Bluesu uz još mnoga glazbena imena i iznenađenja.

INmusic festival #14 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 24. do 26. lipnja 2019. godine uz podršku OTP banke Hrvatska koja i u 2019. godini omogućuje beskontaktno plaćanje na festivalu. U prodaji su trodnevne ulaznice za 14. INmusic festival koje se mogu nabaviti putem službenog INmusic webshopa po cijeni od 499 kn (+ troškovi transakcije), u preko 140 poslovnica OTP banke Hrvatska i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb) po cijeni od 499 kn. Kamperske ulaznice za INmusic #14 dostupne su isključivo putem festivalskog webshopa po cijeni od 250 kn (+ troškovi transakcije) do isteka zaliha.

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE