Noir-pop skupina Mixed Up Mary danas je objavila “Live in KSET” video-serijal, kojim predstavljaju izvedbe nekoliko pjesama sa svoje prošlogodišnje koncertne promocije albuma “Umolomni”.

Izvedbe naslovnog singla Umolomni” te pjesama Moja bedra te pamte” i Let” podsjećaju nas na magičnu koncertu večer kroz koju su Mixed up Mary zagrebačkoj publici 6. prosinca 2018. uživo predstavili svoj autorski materijal, okupljen na već spomenutom albumu prvijencu.

“Drago nam je što je koncertno predstavljanje albuma bilo u KSET-u, koji nam je jako drag klub”, osvrnuli su se Mixed up Mary na taj nastup.

Debitantski album “Umolomni” skupina je predstavila početkom listopada prošle godine, pod okriljem diskografske kuće Universal Music Hrvatska. Album donosi 11 autorskih pjesama, prožetih slikovitom lirikom i emotivnom glazbom Ane Lovrenčić, umotanih u produkciju Konrada Lovrenčića.

Ovim “Live in KSET” video-serijalom skupina se osvrće na prvo cjelovito predstavljanje albuma prvijenca uživo. Za snimanje videa zaslužan je Mario Borščak, za koncertni ton Ante Zvonimir Stamać, dok je rasvjetu dizajnirao Andrija Santro. Video-editingom bavili su se Mario Borščak i Konrad Lovrenčić, koji je ujedno zaslužan i za audio-mix.

S albuma prvijenca uskoro će kao vodeće singlove predstaviti još nekoliko pjesama, a u narednim mjesecima svoj autorski rad predstavit će koncertima diljem Hrvatske, o čemu će uskoro biti poznato više detalja.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE