Zagrebački eksplozivni rock trojac Gatuzo će u četvrtak, 18. travnja, u Tvornici Kulture, održati koncertnu promociju albuma “Van kontrole”.

Vraćaju se s petim studijskim albumom koji je producirao proslavljeni dvojac Jura Ferina i Pavle Miholjević, sadrži deset novih pjesama, a najavljen je izvrsnim singlovima  “Ima nešto” i “Mogao bih”. Kao i uvijek kad je Gatuzo u pitanju, publiku u Tvornici očekuje sirova, žestoka, prljava, nabrijana i glasna svirka.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna nabavite na Entrio.hr ili Entrio prodajnim mjestima do 17. travnja, dok će na dan koncerta cijena iznositi 50 kuna.

Gatuzo iza sebe ima brojne uspjehe – objavili su četiri studijska albuma (“Noge/ruke/glave” (2007.), “!” (2009.), “Gdje idemo” (2013.) i “Megalomania” (2014.) te osvojili mnoge nagrade, među kojima se ističu Porin za najbolji alternativni rock album, nagrada Status za najbolji mladi rock sastav te pet nominacija za Porin u raznim kategorijama. Poznati su u cijeloj regiji po nevjerojatno energičnim nastupima, a surađivali su i s velikanima domaće glazbene scene Goranom Baretom i Sašom Antićem iz TBF-a. Svoj neuobičajeni glazbeni stil i način sviranja nazivaju eksplozivni rock koji krase sirovost, originalnost i podsvjesna ovisnost o bluesu.

Uz Gatuzo, Šiljo je svirao i u kultnom sastavu Majke (2009.-2012.) te snimio album “Teške boje” (2011.) koji je proglašen albumom godine, a isto tako je i autor pjesme “Teške boje”, koja je osvojila Porin (2012.) za hit godine i pjesmu godine.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE