„Mi smo Letipas. Glasamo se zvukom i slikom. Elektricitet nas spaja. Kad se očešemo, iskrimo. Ovo je Srce problema, prvi singl s nadolazećeg albuma“. 

Letipas su na sceni su već deset godina, a 2015. su izdali istoimeni prvi album u vlastitoj produkciji. Drugim albumom, u izdanju Dallas Recordsa, nošenim s trinaest pjesama donose nam kvalitetan radiofonični rock’n’roll nastao u produkciji Miroslava Lesića. Album je sniman u Suny Studios u Svetoj Nedelji tijekom 2017. i 2018. godine uz gostovanje Jurice Leikaufa na klavijaturama i Tine Kresnik na vokalima.

Najavni singl dobio je i svoju ekranizaciju u režiji Hrvoja Banića, a ‘Srce problema’ i pjesme s nadolazećeg albuma uživo slušajte već idućeg petka, 15.3 na live svirci u Vinyl baru od 20 h u sklopu Dallasijade #4!

Letipas su Boris Runjić – dijete post punk establišmenta i spiritus movens (bas gitara i klavijature), Jakov Parat, predsjednik uprave i kolekcionar autića na baterije (gitare, vokali), Juriša Boras, slikar stvarnosti i fotograf iluzije (bubnjevi, vokali), Mihajlo Jelisavčić, ABBA zborist i dežurni krivac – (vokal, gitare). Tekst potpisuje Mihajlo Jelisavčić, glazbu Juriša Boras, Jakov Parat, Boris Runjić i Mihajlo Jelisavčić, a aranžmane i produkciju Miroslav Lesić.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE