Alternativni pop rock band Judette na svojoj je službenoj Facebook stranici objavio kako je došao kraj njihovom glazbenom putovanju.

„Hvala svima što ste nas pratili i bili uz nas svih ovih godina, uživali smo u vožnji, a nadamo se i vi. Vrijeme je ipak za neke nove stvari i nove puteve. Nadamo se da smo ostavili trag. Voli Vas Judette.“, bile su njihove oproštajne riječi upućene fanovima.

Podsjetimo, bend se prvi put na sceni pojavio još 2011.godine, da bi pet godina kasnije, u prosincu 2016., izdali svoj prvijenac „27“. Album je doživio vrlo dobar uspjeh i od strane kritičara i od strane publike, a najuspješnije pjesme su svakako bile “Voli me” i “U mrak”. Judette su bili Lea Lucija Radolfi, Karlo Haltrich, Goran Posilović, Vilim Strejček i Danijel Plasajec, kojima želimo vam sve najbolje u budućim projektima!

Moram priznati da sam ostao ugodno iznenađen slušajući ovaj album, koji je stvarno jedno od osvježenja na ovoj glazbenoj sceni.“, napisao je naš Matej Vidranski u svojoj recenziji njihova prvijenca. 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE