Britanska post-punk grupa The Underground Youth po četvrti puta vraća se u klub Močvara. Koncert, koji je u organizaciji Hangtime Agency, će održati u nedjelju, 12. svibnja 2019. godine.

The Underground Youth je osnovan 2008. u Manchesteru. Spiritus movens cijele priče je Craig Dyer, čiji je ovaj solistički projekt prožet u potpunosti DIY etikom i utjecajima iz svijeta književnosti, poezije i filma. Uskoro mu se pridružuju vizualna umjetnica i dizajnerica Olya Dyer (bubnjevi), Max James (bas), a odnedavno je Marka Vernona (gitara) u postavi zamijenio Leonard Kaage.

Bend je poznat po velikom broju turneja i koncerata širom svijeta gdje sa svakim novim nastupom stvore svojevrsni kult. Njihov specifični zvuk evoluirao je od mračne psihodelije s natruhama shoegaze i bluesa do današnejg post-punka. Do sada su objavili osam albuma i tri EP-a, a krajem ožujka izlazi njihov deveti album Montage Images Of Lust & Fear kojeg će ovom prilikom promovirati u Močvari.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 60 kuna, a na dan koncerta će koštati 80 kuna. Informacije o početku prodaje bit će dostupne uskoro.

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE