Prošlo je nešto manje od godinu dana od “Anđela i Bombona” a Kuku$i su nas već odlučili počastiti novim izdanjem. Nakon singlova “Frodo” i “Real Slavs” izbacili su cijeli album, odnosno “Glupi Tejp.”

“Glupi tejp” je zapravo osam pjesama koje sve zajedno traju 24 minute. Osim već poznatih, “Frodo” i “Real Slavs”, ostale pjesme su također zabavnog i šaljivog karaktera pa tako možemo čuti i “Oće Kurac”, “Pištač”, “Iam Čam”, “Đavolje Zelje”, “Bode Miller” i “R.I.P. Bankroll”. Album zasada možete poslušati ovdje, preko streaming platformi Deezera ili Spotifyja.

Kuku$ je osim albuma snimio i spot za stvar “Bode Miller” koji je prigodno sniman na planinskom masivu Kopaoniku u Srbiji. Trenutno je ovo jedina stvar koju možete pronaći na YouTube platformi, no nadamo se kako će u skorije vrijeme cijeli album biti dostupan i onima koji ne koriste streaming aplikacije. Spot je u samo par dana postao 12. trending video u Hrvatskoj i skupio preko 200.000 pregleda. Osim toga, cijeli tejp postiže izvrsne rezultate i na Deezeru.

Artwork: Marko Dješka

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE