Ferragosto Winter JAM kao jednodnevna zimska inačica najvećeg slavonskog glazbenog festivala održat će se 18. siječnja u Vintage Industrialu.

Na glavnoj pozornici nastupit će punk rock bend Čovek bez sluha, predvođen Mikijem Radojevićem, poznatim i kao frontmenom regionalnih legendi Six Pack. Nadimkom znani i kao “šumadijski Ramonesi” zagrebačkoj će publici uz stare hitove predstaviti i nedavno izdan novi album “Stanimo u gard”. Pozornicu će s njima dijeliti One Step Away, furiozni punk rockeri te melodična punk rock/pop punk trojka Proleter koja zvukom dočarava scenu kakvu su tvorili bendovi poput Blink 182, Green Day, NOFX, The Offspring i slični. Lineupu se pridružuje i makarski bend Rezerve.

Druga, akustična pozornica zvana Šank stage ugostit će rock i jazz pjevačicu Zdenku Kovačiček. Na proteklom Ferragostu svojom zavidnom energijom očarala je mladu publiku, a sada se ponovno vraća u ferragostovsko okružje, naoružananovom pjesmom “Jutarnja frka”, prvom najavom nadolazećeg albuma. Lineup ove pozornice podebljat će JeboTon Ansambl, veseli i neopterećeni kolektiv bendova (Peglica i Komandos, Porto Morto, Sfumato i Trophy Jump) i Domagoj Šimek, frontmen benda She Loves Pablo, koji će predstaviti album prvijenac “Atlas On My Hoof”, svoje prvo solo izdanje iz 2018. godine.

Posjetitelji Ferragosto Winter JAM-a moći će po povoljnijim cijenama kupiti preostale merch materijale s prošlogodišnjeg festivala te osvojiti ulaznice za koncerte u organizaciji Dostave Zvuka i ostale koncerte prijateljskih festivala, kao i festivalske ulaznice za Ferragosto JAM 12 koji će se održati od 2. do 5. kolovoza na Orahovačkom jezeru.

Cijena ulaznice za Ferragosto Winter JAM u pretprodaji iznosi 50 kuna, a na dan događaja 70 kuna.
Pretprodajna mjesta su: Dirty Old Shop (Tratinska 18) i Vintage Industrial / Grif (Savska 160).

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE