Zoster, bend iz Mostara će nakon malo više od godinu dana ponovo nastupiti u Zagrebu, u subotu, 26. siječnja 2019. godine. To će im ujedno biti i premijerni nastup u Saxu koji u ovoj sezoni obilježava 20 godina postojanja.

Bend je nastao u jesen 2000. godine na inicijativu Marija Knezovića i Dražana Planinića. Članovi benda su: Mario Knezović – vokal, Atilla Aksoj – gitara, Adis Sirbubalo – klavijature, Nikola Galić – bas i Goran Rebac – bubnjevi. Do sada su izdali četiri albuma koje vole podijeliti u dvije faze: studentska i mladalačka odnosno zrelija, introvertiranija i ponešto mračnija. U prvu spadaju „Ojužilo“ i“ „Festival budala“, a u potonju „Imači kada“ i „Srce uzavrelo“.

Nastupali su na svim većim regionalnim festivalima, kao i u velikom broju europskih prijestolnica. Uskoro se očekuje izlazak petog albuma, a u kojem će smjeru krenuti, preostaje nam tek vidjeti. Ono što je sigurno je da je Zoster u svojih nešto više od 18 godina njegovao vrlo eklektičan glazbeni izričaj.

Cijena ulaznice je 55 kuna u pretprodaji, na dan koncerta će koštati 70 kuna. Informacije o početku pretprodaje bit će dostupne uskoro.

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE