Zagrebački HC punk bend Kevlar Bikini održat će promociju novog albuma “Rants, Riffage and Rousing Rhythms” u zagrebačkoj Močvari.

Promocija novog albuma “Rants, Riffage and Rousing Rhythms”, friško izdatog za Geenger Records grupe Kevlar Bikini, pod krilaticom Jebesh Stare, Sviraj Nove!, održat će se 6. prosinca u zagrebačkoj Močvari, a upad za događaj iznosit će 30 kuna.

Bend postoji od 2010. i svira punk s primjesama metala i noise-rocka. Kao kvartet su objavili dva albuma “Explodisiac” (2012.) i “Hi-Fi or Die” (2014.). Nedavno je, radi veće žestine, Kevlar Bikini destiliran u trio. Gitarist Berta sad je preuzeo i vokale. Uz to, bend je napravio zaokret prema oštrijem, prljavijem i agresivnijem zvuku. Novi album utjelovljuje sve te promjene. Kevlar Bikini 2.0 spremniji je nego ikad na sipanje svoje zvučnu žuči u vaše uši. Bit će i bendovskog mercha, a potporu će im pružati bendovi Suzi Soprano i Reverse Gangbang.

Suzi Soprano

Postpunk noiz rock, gitara, bubanj i pjevač koji je odrastao uz 80s hardcore. Ovaj tornado iz Krškog osnovan je 2015. Bend uvijek svira na podu kako bi svoju veliku energiju još više podjelili sa publikom. 2017 snimili su album “Prividi”, a prije toga split EP s Ooral Sea.
Svirali po Sloveniji, Česki, Slovaški, Hrvatskoj i dijelili bekstejđ sa Disciplinu Kičme, Savak, Repetitor, Bernays Propaganda, Carnaval i puno drugih!

Reverse Gangbang

Groove HC s masnim jajima! Priča započinje nam davne 2017 godine, kada se Josip Hribar (na glazbenoj sceni poznat pod nadimkom Joza Petarda) seli iz okolice Zapresića u Zagreb u nadi da osnuje najbolji, najžešči i najsexy bend na svijetu. Sa samo sjajem u očima, posnim sirom u džepovima i bass gitarom iz Konzuma, sjeda na prvi vlak za Zagreb da nađe najbolje glazbenike koje svijet posjeduje. I kada su mu oni rekli “ne”, on priznaje poraz i odluči započeti glazbenu suradnju s ljudima kojih se i vlastite majke srame. Na vokalu Ivo Nenadić poznat kao Goli Ivo, udaraljke udara Goran Lucić poznat kao Goc Batina, te Igor Breški poznat kao Jaki (kratki i jasan nadimak, nešto poput Cher). Usprkos tome što su ljeni i nisu snimili ništa, oni i dalje uspjevaju imati gaže i puniti klubove na sceni. “Kako je to moguće?” pitate se… nitko ne zna.

Službeni event pogledajte OVDJE.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE