Novi, peti studijski album Gatuza zove se “Van kontrole” i bit će objavljen početkom 2019. godine, a novo izdanje najavljuju singlom “Mogao bih”.

Damir Trkulja – Šiljo, vokal i gitarist Gatuza, kaže: „Meni osobno teško je odlučiti koju pjesmu pustiti za singl i u kojem trenutku, svaka pjesma s albuma nosi neku svoju emociju i zbilja ne znam kojim principom se odlučiti. Izbor je pao na „Mogao bih“ i rekao bih to je ta pjesma, ali u krivom vremenu. Zašto u krivom vremenu? Zato jer danas nije bitna poruka i sadržaj. Definitivno nismo slijedili trendove i radili kompromise na ovom albumu, a što se tiče ove pjesme zvukovno je definitivno u prošlom stoljeću.“.

Karijeru Gatuza obilježili su brojni uspjesi – objavili su četiri studijska albuma : “Noge/ruke/glave” (2007.), “!” (2009.), “Gdje idemo” (2013.) i “Megalomania” (2014.) te osvojili mnoge nagrade, među kojima se ističu Porin za najbolji alternativni rock album, nagrada Status za najbolji mladi rock sastav te pet nominacija za Porin u raznim kategorijama.

Singl “Mogao bih” prati energičan spot, koji je snimio i režirao Dinko Pasini (Klikam studio).

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE