Nakon što su izdali EP “Gurni me u valove”, zagrebački bend Ti, ja i moja mama predstavlja svoj prvi album naziva “Teška kao dno”.

Nakon odličnog debitantskog EP-a “Gurni me u valove”, zagrebački bend Tija i moja mama predstavlja album “Teška kao dno”. Album donosi deset pjesama snažne atmosfere sa egzistencijalističkim tekstovima koji propituju prolaznost, rastanak, osjećaj besmisla, pa na kraju i strah od smrti.

Ovo je na trenutke težak introspektivan album, kako sugerira i sam naziv. Produkcijski i atmosferski album je na tragu prvog EP-a, ali donosi bend u jednom čvršćem i odlučnijem izdanju ponajviše zbog izvrsnog bubnjara Berka Muratovića koji se bendu pridružio nedugo nakon izdavanja prvog EP-ja. Osim njega bend čine Martina Zvonić (pjevačica), Ana Opalić (klavijature, druga gitara, prateći vokal), Sandra Sobočanec (električna gitara), Helena Ernoić (bas).

Glazbu potpisuju Ana Opalić i Sandra Sobočanec, dok je za aranžmane zaslužan cijeli bend. Album je snimljen u Funhouse studiju u Zagrebu, miksan u studiju Pod.room, a mastering potpisuje Pavle Miholjević. Produkciju potpisuju Dražen Gavrilović, Sandra Sobočanec i Berko Muratović.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE