Antivalentinovo #4 po prvi puta održat će se u Zagrebu i Ljubljani uz prošireni stand up program. U Zagrebu će se slaviti u petak i subotu8. i 9. veljače u Boćarskom domu, a u Ljubljani 6. i 7. veljače u Gospodarskom raztavišču gdje će Slovenci po prvi puta imati svoje antivalentinovsko iskustvo.

Antivalentinovska fešta pod sloganom ‘Ništa ljubav, samo obitelj’ po prvi će puta dobiti i slovensko izdanje, a osim što kreće u osvajanje regije, ovo će jedinstveno slavlje ljubavi trajati dva dana pa tako odličan rokerski party prerasta u pravi festival. Kroz dva dana na pozornici će se izmijeniti osam velikih domaćih i regionalnih glazbenih imena, ali i odlični stand up performeri (Studio smijeha).

Zagrebačko će Antivalentinovo, uz idejne začetnike Let 3, upotpuniti Rambo Amadeus, a stižu i riječki Turisti. Tko će još nastupiti na četvrtom izdanju Antivalentinova otkrit će se uskoro.

Za novo izdaje Antivalentinova u ponudi su i limitirane ulaznice za četvero. Cijena za dva dana iznosi 300 kuna što je 37,50 kuna po osobi po danu. U četvrtak, 22. studenog počinje prodaja ulaznica po early bird cijenama i dostupne su u sljedećim varijantama: 

JEDNA OSOBA – JEDAN DAN – 60 kuna | JEDNA OSOBA – FESTIVALSKA – 100 kuna

DVIJE OSOBE – JEDAN DAN – 100 kuna | DVIJE OSOBE – FESTIVALSKA – 180 kuna

Službena prodajna mjesta:  Dallas Records, Dirty Old Shop, Rockmark, Dallas Music Shop Rijeka. i entrio.hr 

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE