U četvrtak, 29.studenoga, u Sax dolazi Svemir, a uz Kensington Limu na pozornici će se kao gosti naći i Ti, ja i moja mama

Podsjetimo, Zvonko Radost u Saxu pokreće seriju koncerata na kojima će predstaviti izvođače regionalne scene. Prvi od takvih nastupa održati će Svemir, bend okupljen oko zagrebačke kantautorice Zvonke Obajdin. Osim glavnog izvođača na svakoj večeri će nastupiti i gosti. Uz već najavljenog Kensington Limu, u goste dolaze i Ti, ja i moja mama.

Riječ je o sastavu koji je spoj stare i nove postave benda U pol’ 9 kod Sabe, a osnovan je u proljeće 2015. godine. Martina Zvonić je vokal, Ana Opalić na klavijaturama, za gitarom je Sandra Sobočanec, bas svira Helena Ernoić, a za bubnjem im se pridružio Berko Muratović. Ovom prilikom bend će nam, u smanjenom sastavu, predstaviti 2 lagane pjesme sa nadolazećeg albuma “Teška kao dno“. Album izlazi krajem ovog mjeseca. Producentski ga potpisuju Dražen Gavrilović, Sandra Sobočanec i Berko Muratović (Studio Pod.room i Funhouse Studio).

Službeni događaj pogledajte ovdje.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE