Glazbenica Nina Herr predstavlja pjesmu “Ja i more”.

Iako je prva verzija ove pjesme nastala prije nekoliko godina, čekala je specifičan vokal čija interpretacija može dočarati atmosferu, snažne motive i slike koje se provlače kroz pjesmu, a simboličke su naravi.

„Ja i more“ emotivni je evergreen, a Nina je genijalno uspjela prenijeti emociju kroz svoj osebujan vokal koji iza mirnoće skriva veliku snagu, baš kao i ova pjesma.“ (Miki Solus)

Jednostavna balada pojačana klavirom i violinom narativnog je karaktera, a cijela je priča zaokružena video spotom koji je nastao sintezom scenarističkih vizija Nine, režisera Doringa, Klare Tončić i Martine Bobinac.

,Pjesma je narativnog karaktera, stoga nam je namjera bila odstupiti od klasičnog formata spota i kroz video ispričati priču. Kiki se sjajno snašao u ulozi glumca, bez njega bi nam cijela ideja pala u vodu. Svi u timu dijelili smo isti entuzijazam i pazili na svaki detalj, tako da je izrada spota trajala puno dulje nego što smo planirali, ali isplatilo se. Proizveli smo pravi mali film od 4 minute na koji smo jako ponosni!“ (Nina Herr).

Glazbu i tekst pjesme potpisuju Miki Solus i Hana Librenjak, produkciju potpisuje Antonino Šimić (Greenwood Studio) koji je, uz Ninu Herr, zaslužan i za aranžman.

Pratite Ninin rad na Facebooku i Instagramu.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE