Dugogodišnja uspješna suradnja KSET-a i Pivovare Medvedgrad rezultirala je Bruciferom, pivom osmišljenim specijalno za ovogodišnju Brucošijadu FER-a!

Pivo će biti premijerno predstavljeno u subotu, 3. 11. u KSET-u uz zagrijavanje za 10. 11. kada će se na FER-u održati 37. Brucošijada FER-a!

Početak događaja je u 20 sati, a najbrži posjetitelji moći će besplatno probati najnoviju kreaciju Pivovare Medvedgrad. Već u 20:30 kreće kratko predstavljanje novog piva pod imenom Brucifer, plod dugogodišnje suradnje Pivovare Medvedgrad i KSET-a. Na predstavljanje će se nadovezati kratki pivski kvizx s vrijednim nagradama za najbolje pivske znalce, dok će se manje iskusne pivopije moći okušati u nagradnoj igri i osvojiti upad na nadolazeću Brucošijadu FER-a. Nakon predstavljanja slijedi svirka članova benda Sfumato koji će nas uvesti u 37. Brucošijadu FER-a, a zatim će nas Disco sekcija KSET-a zabavljati do jutra uz presjek najboljih hitova izvođača ovogodišnje i prošlih Brucošijada FER-a.

Pivo Brucifer rađeno je na bazi Munich Helles stila piva. Sadrži vrhunski njemački pilsner slad koji pivu daje ugodan okus, a plemeniti njemački hmeljevi daju posebnu aromu.

Brucifer će biti ekskluzivno dostupno na samoj Brucošijadi FER-a uz ostalu ponudu piva iz Pivovare Medvedgrad.

Dođi 3. 11. u KSET, probaj među prvima novo pivo koje donosi Pivovara Medvedgrad te osvoji upad za ovogodišnju Brucošijadu FER-a!

Ulaz je slobodan za sve.

KONCERTI

Podsjetimo, ovogodišnja Brucošijada FER-a održat će se 10. studenog, a nastupat će uistinu impresivan lineup domaćih regionalnih imena: Vesna Pisarović, Krešo Bengalka, Pero Defformero, Six Pack, Antenat, Šajeta, Belfast Food, Petar Dundov, NLV, Smoke Mardeljano, JR August, Ogenj, Sfumato, Sergio Lounge, Sloanwall, Phillipe i Felver. 

Regular karte po cijeni od 65 kn u prodaji su u KSET-u, Dirty Old Empireu, Rockmarku te SC-u. Na dan Brucošijade karta će koštati 80 kn. Brucoši FER-a svoje ulaznice mogu nabaviti do 9. 11. po cijeni od 40 kuna isključivo u KSET-u uz predočenje e-indeksa.

Službeni događaj posjetite OVDJE.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE