U četvrtak nam je Nina u Lisinskom priredila još jedan fantastičan koncert, a sav prihod je namijenila mladim sportašima s intelektualnim poteškoćama.

Nakon nekog vremena Nina se napokon vratila u „svoj Zagreb“, te u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog dva dana za redom priredila nešto zaista posebno. Tijekom dvije čarobne večeri Nina je zagrebačkoj publici ponovno pokazala svoju glazbenu veličinu, ali i onu ljudsku. Naime, uz sav talent koji posjeduje, Ninu krasi i osobnost kojom se rijetko koji izvođač danas može pohvaliti. Unatoč svoj slavi i sjaju ona je uspjela ostati svoja te nam je svojim činom još jednom pokazala što zaista znači biti čovjek. U četvrtak smo tako prisustvovali drugom, donatorskom, koncertu čiji je prihod omogućio odlazak mladih sportaša s intelektualnim poteškoćama na specijalnu Olimpijadu u Abu Dhabi. Te večeri je ujedno i Zaklada Hrvatska za djecu, čija je i sama Nina ambasadorica, pred prepunom dvoranom Lisinski proslavila 10 godina rada.

Nakon uvodnih riječi i riječi zahvale svima koji su svojim dolaskom na koncert pridonijeli ovoj plemenitoj svrsi uslijedila je čarolija zvana Nina Badrić. Prva pjesma večeri bila je Rekao si, prekrasna balada i trenutni hit na domaćim top ljestvicama koji je jednostavno oduševio sve prisutne. Kako je bend počeo svirati prve tonove tako se Nina kao kakva princeza iz bajke, kroz publiku, počela spuštati do pozornice. Odmah na prvoj pjesmi bilo je očito da je publika njezina. Od tog trenutka svi su pjevali i plesali uz njezine stihove, a osmijeh nikom nije silazio s lica.

Dva sata, koliko je trajao koncert, publika je uživala u prekrasnom glasu i osobnosti jedne istinske dive. Dva sata nastupa bila su ispunjena pjesmom, smijehom, ljubavlju, ali i ponekim iznenađenjem. Tako se u jednom momentu jedan čovjek samo tako uspeo na pozornicu te poklonio Nini znak pažnje. Na cijelu situaciju ona je brzo reagirala te se našalila da ju je tako netko mogao i ubiti. Na pozornici joj se također, ovaj put na Ninin zahtjev, pridružila i malena Franka. Preslatka djevojčica iz publike koja je imala gotovo istu haljinu kao i Nina.

Ostatak nastupa protekao je vrlo brzo, te je došao red i na posljednju pjesmu Takvi kao ti koja je raspametila publiku, posebno ženski dio. U tom trenutku Nini su se pridružili i sporaši koji upravo zbog nje, zbog njene glazbe koja nas je sve spojila u ovom prekrasnom činu, mogu otići na olimpijske igre i raditi ono što istinski vole – baviti se sportom.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE