U subotu, 27.listopada, Lovci na Jelene i Rašpa dolaze u Route66 održati nastup na kojem će se oriti žestoki riffovi autorskih stvari

Zagrebački punk rock četverac Rašpa prije samo dva tjedna slavio je svojih 5 godina glazbenog rada. Oformljeni 2013.godine kako bi dugogodišnji prijatelji jednom tjedno popili koje pivo, prokomentirali dnevno-političku situaciju u napaćenoj zemlji i usput nešto odsvirali, do danas su prevalili velik put! Nakon EP-a „Rupe u sjećanju“ i albuma „ Izlaz iz sistema“, prošle godine su izdali još jedan EP naziva „Puna šaka brade“. Uz sve navedeno Rašpa se može pohvaliti i nedavno osvojenim prvim mjestom na ovogodišnjem izdanju O’rock festa u Oroslavju! Dečki također najavljuju kako je ovo njihov posljednji skoriji nastup prije zatvaranja u studio gdje će snimati novi album!

Lovci na Jelene još su nepoznati publici i ne možemo pronaći puno informacija o njima. Radi se o punk funk fusion bendu koji je osnovan 2017.godine, a ovo će im biti prvi nastup ikada! Jelene, jeste li spremne?

Upad je besplatan stoga dođite i podržite domaću glazbenu scenu.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE