Ravno iz srca Kalifornije, iz Los Angelesa, stiže nam danas u Vintage Industrial Bar psihodelična fuzzy neman Sasquatch, uz domaći Sloanwall.

Sasquatch fokus drže na psihodeličnim rock elementima 70-ih godina a iza sebe imaju pet albuma, a posljednji iz 2017., imena ‘Maneuvers’, pokupio je odlične komentare kritike i publike.

Glazbu ovog benda najlakše je smjestiti kao savršeni soundtrack za neki film, seriju ili igricu koja ima atmosferu Steve McQueenovog Bullitta. Njihovu glazbu čuli ste sigurno u filmu Clerks 2, serijama Sinovi Anarhije, Supernatural, Viva La Bam, American Chopper.

Odlučno su zaplivali glazbom već sa prva dva albuma (S/T 2004. & II 2006.), a ovaj moćni trio je upgradeao i članove, ali i albume koji su uslijedili: III (2010.) & IV (2013.)

Posljednji album, iz 2017. od ostalih razlikuje ime, nije broj već Maneuvers, ali i novi bubnjar s kojim su preduge jam varijante ogolili na kraću, dinamičniju i zarazniju formu, najkonkretniju do sad.

ČLANOVI:
Keith Gibbs – guitar, vox, spaghetti sauce;
Craig Riggs – drums, harmonies, coffee beans;
Jason Casanova – bass, paperwork

Službeni event pogledajte OVDJE., a informacije o cijenama ulaznice pratite na facebook stranici Vintage Industrial Bara.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE