Nakon spotova za pjesmu “Za mene pleši” i “Vladar svemira” na kojoj mu se pridružio Mario Huljev te pjesme “Šta se Radi”, Dante predstavlja četvrti video spot za pjesmu “Analogna Traka” na kojoj se kao gosti pojavljuju General Woo iz dvojca Tram 11 te jazz pijanist Matija Dedić.

Pjesma sa sjetom govori o vrijednostima i idealima ovog rap dvojca te tekstualno prikazuje, što je to za što se čovjek mora boriti i koje su niti vodilje koje ih vode kroz život. Za pjesmu je snimljen i video spot za koji je bio odgovoran Mislav Petek. Spot je sniman u Jazz i cabaret klubu “Kontesa” i na ulicama grada, prateći priču ovog dvojca iz perspective čovjeka koji je preživio analogno doba o kojem pjesma i govori.

Spot za pjesmu “Analogna traka” pogledajte na sljedećem linku:

“Do suradnje je došlo u studiju, a spojio nas je zajednički producent. Ja sam u studio donio trake već prije snimljene sa Woom na miks pjesme, a Silvio Pasarić Silver ju je pustio Matiji. Njemu se svidjela i odmah je odsvirao klavirske dionice. Ja se nisam bunio i povratka na originalnu verziju više nije bilo. Woo je svoje vokale snimao u studiju 136, tako da na kraju glazbu potpisuju Matija Dedić, Silver i Hrvoje Zakošek Zaky dok su za produkciju pjesme odgovorni Silver i Zaky”. – izjavio je Dante.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE