U srijedu, 24. listopada 2018., Močvara organizira psihodeličnu metal večer tijekom koje vas očekuju nastupi metal bendova Minsk, Zatokrev i Duskburn.

Američki psihodelični metal bend Minsk dolazi iz Illionoisa, a svoj iznimno uspješan put započeo je još 2002. godine. Kroz karijeru su promijenili nekoliko diskografskih kuća da bi na kraju završili na Relapse Records-u, preko kojih izdaju zadnja 3 full length izdanja. Jednako crpeći utjecaje iz doom i sludge metala, kao i hardcore punk, noise i ambient žanrova, Minsk je stvorio unikatan zvuk kombinirajući tribal paterne na bubnjevima, snažne synth zvukove te vokale natopljene jekom.

Zatokrev je jedan od bendova koji nam donosi zvuk kakav rijetko gdje možemo čuti. Iako su prvi materijal napravili kao demo verziju, švicarski Zatokrev je prvim izdanjem preusmjerio poglede psihodelične metal scene na sebe kao veoma obećavajuću novu pojavu. Veliku i pozitivnu reputaciju stekli su u Europi i Americi već u samom početku te svojim veoma hvaljenim live nastupima ne ostavljaju publiku ravnodušnom. Momci svoj zvuk definiraju kao kombinaciju svega od black i death metala, pa do sporog, groove i industrial štiha, umiksano s dovoljnom dozom psihodelije.

Duskburn su domaći sludge/doom metalci iz Zagreba koji će nas odvesti disonantnim noise frekvencijama u najmračnije odaje naših misli.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 65 kuna, a na dan događanja morat ćete izdvojiti 85 kuna. Ulaznice u pretprodaji potražite u Dirty Old Shopu (Tratinska 18).

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE