„Ja sam netko drugi” novi je singl benda U pol’ 9 kod Sabe koji najavljuje nadolazeći, treći album pod nazivom “Sve je ovo igra”

Album će biti objavljen na proljeće 2019.godine kada bend slavi prvo desetljeće kreativnog rada i koncertne aktivnosti. Za glazbu i tekst pjesme pobrinule su se Ana Opalić i Mirela Priselac, dok je na aranžmanu radio cijeli bend i Remi. Za cijelu suradnju zapravo je zaslužno Karlovačko Rock Off gdje su se bend i Remi prvi put sreli. Naime Sabe su se našle u finalu, a Remi je bila članica žirija te su joj odmah zapele za oko i danas slušamo produkt te kemije. Pjesma je snimljena u Intek Music studiju u Koprivnici. Za produkciju i mastering zaslužan je Marin Hraščanec, inače član benda.

Videospot koji prati pjesmu aludira na brojne filmske scene u kojima se glavni junak ispovijeda barmenu. Crno-bijela još više naglašava referencu na stare holivudske filmove. Spot je snimljen u Kota baru u Medulićevoj 20 u Zagrebu pod redateljskom palicom Karla Voriha. Iza kamera su se našli Ivan Buvinić, Filip Kos i Karlo Vorih. Montažu i obradu slike odradila Ana Opalić.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE