Na iznenađenje brojnih regionalnih hip-hop fanova, jedan od ponajboljih bosansko-hercegovačih repera – Frenkie te beogradska reperica Sajsi MC predstavljaju zajedničku suradnju – u novom singlu i videospotu „Svi“.

Vijest o suradnji oboje su gotovo pa iznenada predstavili putem svojih društvenih mreža, no ideja kao takva postoji već duže vrijeme. Frenkie i Sajsi MC poznaju se dugi niz godina, a intenzivno su počeli surađivati na projektu „Red Bull Raplika“, gdje je beogradska reperica, pravog imena Ivana Rašić, bila sutkinja i voditeljica. Upravo je tu započeo dogovor o suradnji, a Frenkiev suradnik – producent Indigo, zadužen i za produkciju zamjećenih regionalnih hip-hop albuma, Egzil i Putanja, kreirao je beat koji im se svidio na prvu te su ubrzo krenuli s radom na pjesmi.

Ističu kako je pjesma klubskog karaktera i očekuju da će postati soundtrack noćnog života. Svjesni su da će njihova suradnja na prvu biti iznenađenje brojnim fanovima u regiji, ali im je upravo taj trenutak iznenađenja iznimno drag. Tekst pjesme napisali su zajedno, a u pratećem videospotu se uz njih pojavljuju i Tijana Rašić, Ivanina sestra i suradnica te Ina Čano, umjetnica i model.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE