U četvrtak, 20. Rujna, nova koncertna sezona u Vintageu započinje uz odličnog Bebè Na Volè i njegov novi album ”Hate Is A Wonderful Thing“

Adam Semijalac, glazbenik poznatiji pod imenom Bebè Na Volè jedan je od najboljih blues vokala na ovim prostorima. Njegova glazba može se okarakterizirati kao root blues u kombinaciji s različitim indie žanrovima. Nakon više od 10 godina stvaranja originalne i njemu svojstvene glazbe, krajem siječnja 2015. izdao je “best of” na vinilnoj ploči pod nazivom “Time Of Great Depression” gdje je svoj cjelokupni opus sveo na 13 autorskih pjesama kojima je obuhvatio sve kreativne faze svog glazbenog izričaja.

Tri godine kasnije, točnije ovih dana, pojavio se i novi, iščekivani, album ‘Hate Is A Wonderful Thing‘, kojim je Senuhakac izgradio novo poglavlje u domeni najboljeg ovdašnjeg rock albuma, a slobodno možete rezervirati i najviša mjesta na popisu najboljih domaćih izdanja ove godine. Sve pjesme na album komponirao je, izveo i snimio sam autor Adam Semijalac, a miksanje je radio u tandemu s Višeslavom Labošom, koji ujedno potpisuje i mastering.

Prije njega na pozornicu će stupiti njegova učenica gitare Marina Elezović, poznatija kao MAR. Mlada kantautorica piše indie/rock pjesme s old school prizvukom, a najčešće teme pjesama su nerazumijevanje, usamljenost i depresija. Zadnjih godinu dana s Adamom radi na albumu prvijencu, a danas je predstavila i spot za pjesmu „Gentle song“.

Pretprodajna cijena karata je 40 kuna dok će na dan biti 55kn. Prodajna mjesta su Vintage Industrial i Dirty Old Shop.

Službeni događaj pogledajte ovdje.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE