Luce nam predstavlja baladu “Proći će”, najavni singl njezinog nadolazećeg albuma prvijenca “Susret”, koji će u izdanju Menarta predstaviti početkom listopada. 

“‘Proći će’ je jedna od onih pjesama koje su dugo “kuhale” u meni, a izašla je na papir odnosno audio recorder u svega nekoliko minuta, naravno usred vožnje, kako to moj um često radi. Volim kad mi istodobno dođe tekst i melodija, pogotovo kad odmah bude zatvorena misao i cjelina kao što je slučaj s ‘Proći će’. Pjesma je to o otpuštanju nečega što mi je nekad bilo jako važno, praštanju i prihvaćanju da je baš tako trebalo biti.” –  Luce opisuje proces nastajanja novog singla.

Aranžman i produkciju pjesme potpisuje Srđan Sekulović Skansi, a iza pratećeg video broja i ovoga puta stoji Luka Nižetić, snimivši kadrove na nekoliko mediteranskih lokacija, od otoka Visa do Zadra.

Pjesma Proći će šesti je singl kojim Luce najavljuje Susret, svoj album prvijenac. Njegova koncertna promocija bit će 19. listopada u Velikom pogonu Tvornice kulture. Bit će to Lucin prvi veliki koncert u Zagrebu, večer prave glazbene rapsodije uz nekoliko gostiju iznenađenja.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna do 19.9. nabavite na službenim prodajnim mjestima:

Dirty Old Shop | Tratinska 18, Zagreb
Rockmark | Berislavićeva 13, Zagreb
Dallas Records | Paromlinska 49/1, Zagreb
Dallas Music Shop Rijeka | Splitska 2a
Prodajna mjesta Ticketshopa 
Ticketshop.hr

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE