Dosta zanimljiva jesen za ljubitelje metala odvijat će se u cijeloj regiji.

Između nekih velikih glazbenih imena, valja obratiti pažnju i na ne toliko razvikane europske bendove koji će najesen, odnosno početkom listopada praviti omanje turneje po regiji. Riječ je o odličnim grupama Mind Patrol i Irony Of Fate, švicarskim bendovima koji uz pomoć Miner Recordsa tijekom 10. mjeseca sviraju u Nišu, Sofiji, Kruševcu, Požarevcu i Osijeku.

Dakle, 3. listopada Švicarci će nastupati u niškom Black Stage Club-u, a potporu će im davati bend Scaffold. Zatim sutradan odlaze u bugarsku Sofiju u Live & Loud Club, da bi 5. listopada svirali ponovno u Srbiji, odnosno u kruševačkom Club Zamajac. Potporu za ta dva dana imat će od grupe The Bloody Earth. Nakon Kruševca sviraju u Požarevcu u Klubu KB, gdje im ponovno support daju Scaffold, a za kraj mini-turneje zasvirat će u Osijeku u klubu Danđn, gdje će prije njih svirati osječka Kymera.

Informacije o cijenama ulaznica i prodajnim mjestima bit će dostupne uskoro. 

Nešto više o bendovima

Mind Patrol svira oblik thrash metal glazbe gdje spajaju pjevne melodije i vokale u zbornom obliku. Od 2014. četveročlani Švicarci sviraju na malim i velikim pozornicama. Bend se s vremenom uspio etablirati na švicarskoj metal sceni, a u 2018. godini objavljuju svoj debitantski album “Against All Predictions”, produciran od strane V.O. Pulvera (Destruction, Pro-Pain, Nervosa..). Od jeseni 2014. godine svirali su preko 50 koncerata u Švicarskoj i izvan nje, a bili su i support bend grupama kao što su Raven, Skull Fist, Tim “Ripper” Owens, Cauldron, Dust Bolt, Evil Invaders, Night Demon and Stallion, te nastupali sa švicarskim bendovima poput Gonoreas, Burning Witches, Battalion, Pertness, Comaniac i Hellveticom.

Irony Of Fate

Irony Of Fate – brzi riffovi, munjeviti bubnjevi, duboki growl vokali i melodične solo dionice. Švicarski melodični death-metal bend na cesti je od 2014. godine i od tada je pridobio brojne fanove. Zahvaljujući miksu thrasha, melodic-deatha i groove metala, bendovske kompozicije nemaju granica i mogu doprijeti do puno ljudi. Zvuk benda nekakav je koktel između Arch Enemyja, Triviuma i Megadetha. Objavili su prvi album “Pray for Freedom…Prepare for Extinction”, koji je dostupan na svim download i streaming platformama te na CD-u.

Pozivamo sve zaljubljenike u dobar metal da posjete neke od ovih koncerata, vjerujemo kako uz dodatni support domaćih kvalitetnih bendova nitko neće ostati prikraćen dobrog zvuka i provoda.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE