Za samo deset dana, 14. rujna u zagrebačku Močvaru stižu Leprous i Agent Fresco uz podršku norveškog banda 22.

Norveški prog metal band Leprous je već neko vrijeme na velikoj svjetskoj turneji s kojom promoviraju aktualni studijski album Malina. Manila je odlično prihvaćena od strane fanova, ali i glazbenih kritičara pa ne čudi da su se ovi fantastični norvežani odlučili za još jedan ciklus koncerata diljem Europe. Od početka 2011. godine kada su objavili svoj album Bilateral, Leprous je postao dosta poznato ime na europskoj metal sceni, a u zadnjih par godina i na svjetskoj sceni. 14. rujna. će im biti premijerni solo nastup u Zagrebu, prošle godine su nastupili kao podrška velikome Devinu Townsendu u Tvornici Kulture,te su tamo oduševili sve okupljene.

Kao glavna predgurpa za ovaj koncert, ali i čitavu turneju izabrano je još jedno poznato ime našoj publici, islandski band Agent Fresco je prije dvije godine u malom pogonu Tvornice Kulture održao odličan nastup pa ne čudi da ih je Leprous izabrao da krenu s njima na turneju. Ovim fantastičnim bandovima se pridružuje i norveški band 22, koji su žanrovski slični Leprousu i sigurno će ugodno iznenaditi sve koji dođu na ovaj koncert.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od samo 100 kuna i mogu se nabaviti u Rockmarku, Dirty Old Shopu te preko sistema EVENTIM. Cijena ulaznica na dan koncerta iznosit će 120 kuna.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE