Kao što smo već najavili, ove nedjelje, 2. rujna, sprema se najveći battle rap događaj u nas.

Rap Skillz, platforma za regionalnu battle rap ligu koja djeluje od kraja 2014. godine do sada je, od početaka u Osijeku na krovu jedne zgrade gdje se okupilo desetak entuzijasta, prerasla u ozbiljnu priču koja se raširila diljem prostora bivše Jugoslavije, a kako po ovom nadolazećem eventu vidimo, i šire.

Naime, svjetski poznat battle rap šampion Dizaster dolazi iz Los Angelesa ove nedjelje u Zagreb na borbu protiv regionalnog prvaka Randoma, Crnogorca koji dosad ima osvojene tri battle rap titule, u zagrebački klub Boogaloo. Uz njih, na eventu nazvanom Rap Skillz International betlat će i prošlogodišnji napadač titule Karizmatik protiv dobro poznatog Jantara, a tu je i beogradski reper VeB koji će snage odmjeriti sa ženskim doajenom battle rapa, Lejdi Lerdi. Betlat će i ivanečki reper Jurasick protiv banjalučkog Venoka, a prvi betl koji ćemo slušati te večeri bit će između Prosta i Trispe.

Ulaz na događaj košta 80 kuna u pretprodaji, na dan događaja 110 kuna, a ulaznice je moguće kupiti putem sustava Entrio na sljedećem linku: bit.ly/EntrioUlaznice i na Entrio prodajnim mjestima koje možete provjeriti ovdje: www.entrio.hr/outlets.

Službeni event pogledajte OVDJE.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE