Jedan od najplodnijih hrvatskih kantautora, Neno Belan, predstavlja nam, po prvi puta javno, glazbenu suradnju sa svojom kćerkom Nikolinom Belan.

Otac i kćer nam donose pjesmu “Ti i ja”  koja je nastala na temu instrumentalne skladbe koju je Neno Belan napisao za predstavu “Povratak Filipa Latinovicza” Hrvatskog Narodnog Kazališta u Pečuhu. Riječ je o pjesmi koja govori o bezvremenskoj povezanosti dvoje ljudi, snazi takve bliskosti koja je jača od životnih oluja, koja nosi sreću te u konačnici prkosi i smrti.

Iako njezin glazbeni talent tek sada postaje javno prisutan, Nikolina Belan se godinama aktivno bavi glazbom. Završila je osnovnu glazbenu školu za klavir, a pohađala je i satove solo pjevanja. Voli klasiku, bavi se i mjuziklima, a sklada i svoju autorsku glazbu za predstave te surađuje s brojnim kazališnim kućama u Hrvatskoj.

Na pjesmi su sudjelovali i članovi Zagrebačke filharmonije: Pavla Kovač na violini, Lana Adamović također na violini, Oliver Đorđević na violončelu, a mandolinu je zasvirao i sam autor Neno Belan koji je zaslužan i za programiranje i aranžman orkestra. Ovaj singl samo je početak glazbene suradnje Nene i Nikoline Belan koja će publiku oduševljavati i u budućnosti.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE