Pjesma „Pustinja“ najnoviji je singl mlade kantautorice

Podsjetimo, Mateja Šekelja je kantautorica iz Zagreba koja je svoju glazbenu priču započela još u srednjoškolskim danima. Sama piše i sklada pjesme, bile one na hrvatskom ili engleskom jeziku. Što se tiče glazbenog opredjeljenja, njezin opus bismo mogli svrstati u neki lijevi žanr rocka. Tematike pjesama su razne, od onih kontroverznih i mračnih s elementima upitnosti ljudske moralnosti i postojanja do onih opuštenih i ljubavnih za ispijanje jutarnje kave.

Najnovija suradnja s Hitchtone Music & Promotion dovela je do „Pustinje“. Uz vještu ruku Doringa, audio i video producenta ovog uratka, pjesma je snimana kao dio Slamasonik Sessionsa.

U Pustinji mlada kantautorica svojim dinamičnim i brzim trzanjem gitarskih žica zapravo pokušava izraziti kritiku društva. Svakako poslušajte što nam ima za reći!

Ne znam ima li nade za nas jer mi stranci smo za dušu tražimo spas. U ovoj mračnoj tišini panika se vuče k’o šapat, k’o šapat duhova! I hoće li itko reći da nema puta ka sreći u ovoj pustinji od zlata!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE