Beogradski post-punk trio Repetitor, nakon europske turneje, u subotu, 7.7. sviraju na krovu Muzeja u sklopu pete sezone Ljeta u MSU.

Uz koncert Repetitora, po cijeni jedne ulaznice, u Muzeju suvremene umjetnosti moći ćete posjetiti i izložbe: „Područja doticaja – arhitektura Graza i Zagreba“ na kojoj MSU i Kunsthaus Graz (Austrija) otkrivaju vrhunske, ujedno i otkačene koncepte, neobično smiona i inovativna djela štajerskih arhitekata te radove domaćih umjetnika koji se oslanjaju na one avangardnih zagrebačkih arhitekata, te „REZ/CUT“, izložbu koja, kroz brojna djela različitih generacija suvremenih umjetnika iz Hrvatske i srednje Europe prikazuje putanju kolaža kroz povijest. Uz dvije izložbe, očekuje vas i performans hrvatskog umjetnika Marijana Crtalića!

Također, već tradicionalno, moći ćete pogledati projekcije najboljih filmova sezone MSU kina – Best of Metropolis. Ovaj put na repertoaru je hvaljena britanska drama „Viktorija i Abdul“ koja će se prikazivati u dva termina u Dvorani Gorgona MSU-a

Uz sve spomenuto, ove godine Ljeto u MSU premijerno uključuje i književne tribine, odnosno čitanja relevantnih domaćih autora svih generacija. Tako će vam se prije početka koncerta predstaviti dvoje autora: Darko Šeparović i Lara Mitraković.

Za sve vas koji ne želite propustiti koncert, ali ni utakmicu Hrvatske i Rusije – bitna informacija: na krovu Muzeja bit će organiziran i kutak za gledanje utakmice.

Ulaznice za manifestaciju Ljeto u MSU 2018. možete kupiti putem sustava EVENTIM (https://bit.ly/2Kwz6wd) te na recepciji MSU-a od utorka do nedjelje od 11 do 18 sati i subotom od 11 do 20 sati. Cijena ulaznice za svaki pojedinačni koncert je i dalje 85 kn za svih pet programa!

Napomena: u slučaju kiše koncerti će se održati na platou MSU-a, kod tobogana.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE