I dok ležiš u sebi i maštaš o sreći Lumine su objavili svoj drugi singl naziva „Ne mogu“

Nakon što su u studenom prošle godine održali svoj prvi nastup u Jazz Clubu Siscia te objavili prvi singl „Prorok“, došao je red da predstave svoju novu stvar – „Ne mogu“. Glazbu i tekst potpisuje Nino Vukčević koji ujedno svira gitaru i pjeva, na bas gitari je Natko Velnić, a na bubnjevima Melita Sabljo.

Bend je s radom počeo početkom 2016. kada se Nini i Meliti, koji su ranije zajedno svirali u raznim verzijama, pridružuje Natko te probe sele u Sisak. Od početka zamišljen kao autorski bend na hrvatskom jeziku, Lumine inspiraciju povlači iz cijele lepeze žanrova i stilova jasno usmjeren tek zajedničkom vizijom članova benda, a to je stvoriti glazbu od koje će ljudi na prve taktove zastati, poslušati i pokrenuti se.

Glazba putuje od RHCP izravnosti i zaigranosti Jimi Hendrixa, preko doticaja Rundeka i Urbana, pa sve do alternativnijih istraživanja Incubusa i brutalne harmonije Karnivoola. Nerijetko se žanrovi i uzori izmjenjuju i nadopunjuju, svaki puta na drugačiji način što sve pjesme čini svojevrsnim stilskim unikatima.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE