Biti reper u Sjedinjenim Američkim Državama jučer je bilo pogubno.

 

Naime, život su u pucnjavama izgubili dva mlada repera.

Prvo je u Floridi, točnije u mjestu Deerfield Beach ubijen reper Jahseh Dwayne Onfory, poznatiji kao XXXTentacion, koji je u zadnje dvije godine postao jedan od najpopularnijih repera iz mlađe generacije. Njegov lo-fi, distorzičan rap emo depresivne tematike utjecao je na velik broj soundcloud repera, a među obožavateljima svog lika i djela imao je i neke poznatije umjetnike iz žanra.

On je ubijen nakon što su ga napali dvojica napadača u crnom SUV-u, koji su ubrzo pobjegli sa mjesta događaja. Njegov život bio je ispunjen kontroverzama, svađama sa drugim reperima a odmalena je vrijeme provodio po delinkventskim centrima. Imao je samo 20 godina.

S druge strane, u Pittsburghu je u istom danu ubijen drugi mladi reper Jimmy Wopo, nešto manje poznatiji od svog gorespomenutog kolege. U dvostrukoj pucnjavi u gradu čelika, Wopo je ranjen te je, prema izjavama policije, preminuo u bolnici a njegovu smrt potvrdio je njegov menadžer na Facebooku. Wopo je imao 21 godinu.

Prošle je godine objavio album Jordan Kobe, a postao je poznatiji nakon hita Elm Street iz 2016., za kojeg mnogi vjeruju da je izvršio velik utjecaj na popularnu pjesmu Kendricka Lamara objavljenu godinu kasnije, Humble.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE