Već 8 godina u zagrebačkoj knjižari Rockmark utorci su tradicionalno namijenjeni programu Akustika, koji je do sada ugostio više od 150 glazbenih imena. Akustika je zabavljala publiku i na ištekanim svirkama te na mnogim festivalima, pa čak i na medvedgradskoj kuli, a ove godine Hoomstock joj pruža ljetnu rezidenciju u hladovini parka.

Dosadašnji park stage ove godine nosi naziv Akustika stage, a na njemu će se u dva dana festivala predstaviti četiri zanimljiva imena. U petak, 24. kolovoza, Akustika stage ugostit će talentiranu kantautoricu Mary May koja je svojim prvim singlom “Softest Tune” osvojila uši i srca kritike i publike, a izdala je i dvije nove pjesme – “Somewhere Else” i “Let Me Work”. Istoga dana na Akustika stage (ponovno) će stati i Tús Nua, bend koji je svojim prvijencem Horizons skočio direktno u sam vrh alternativnih godišnjih lista albuma, a sada polako osvaja i pozornice.

Drugog dana festivala, 25. kolovoza, na Akustika stageu nastupit će zabočki kantautor zanimljivog izričaja J.R. August koji dolazi sa svojim (reduciranim) zborom, a izvest će pjesme s hvaljenih EP-jeva 33, “Tales From the Forest”, “Tea Party With Mr. Death” i “Change of Seasons”. Posljednji će na Akustika stage stupiti pulski trojac NLV podebljan bendom, koji dolaze na krilima vrhunskog prvijenca NLV i nekih starijih uradaka kojima su kroz godine učvrstili svoju poziciju na indie-folk sceni.

Festivalske ulaznice po cijeni od 90 kuna u prodaji su u sustavu Entrio, kao i na službenim prodajnim mjestima:

  • Glazbena knjižara Rockmark (Berislavićeva 13, Zagreb)
  • Dirty Old Shop (Tratinska 18, Zagreb)
  • Hostel Barrock (Magistratska 36, Krapina)
  • Pivnica Cantine (Klenovec Humski 86)
  • Krčma Polanović w/ Huncutarije (Matije Gupca 36, Zabok

FB EVENT

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE