Dvorac Prandau-Normann u Valpovu 15. i 16. lipnja 2018. postaje lokacija Reunited Festivala. Glazbeni program je kao i prijašnjih godina na tri stagea, a već treću godinu zaredom za ozvučenje festivala zaduženi su Saso Mange. Zbog ljubavi prema soundsystem kulturi, Reunited je danas festival s posebnom vibrom te jedan od rijetkih festivala u Slavoniji koji ima i vlastiti Rebel Station Soundsystem.

 

I ove su godine na programu razne edukativne i umjetničke radionice te besplatni kamp no fokusirajmo se na, do sada, objavljene izvođače.

Mnoge će razveseliti činjenica da će na Open air stageu nastupit zagrebački reggae sastav Brain Holidays, beogradski reper Smoke Mardeljano i žestoki splitski reper Krešo Bengalka.

Među najnovijim imenima našli su se DJ set i trubačka sekcija sastava Ufoslavians koji spajaju balkan beat, melos, puhače i DJ-a u jedinstveni elektronski zvuk te zagrebački trans-žanrovski eksperimentalni sastav u kombinaciji bubanj, bas, gitara – dRBonito.

Rebel Station stage ugošćuje reggae i dub kolektiv Zenicafaria sound, talentiranog zagrebačkog DJ-a LucyLyu, zaječarskog DJ-a Fokusa te post-apokaliptični etno steampunk dub duo Kali Fat Dub.
Elektron stage najavljuje zanimljiva imena od kojih je zasigurno najznačajnija osječka DJ-ica Insolate (nekada poznata kao Miss Sunshine), zagrebački DJ i radio voditelj Yesh, osječki dobro poznati DJ Pips te makarski DJ sa zagrebačkom adresom Ante MM.

Tu su i preostali, ne manje važni izvođači kao što su Volumen, Marko Mikseta, Dalko, Damian, Minimalist, Omega Revolt, Srki i Ivi, Bikini Motel, Siky, Belly Full, Slavonija Vibes Syndicate, Ana Mi i Niobe.

 

Ulaznice:

Festivalske ulaznice su u pretprodaji i mogu se pronaći u klubu Exit u Osijeku te Caffe baru Bonvivan, Caffe baru City, Space baru te Centru kulture Matija Petar Katančić u Valpovu i Caffe baru Time Out u Belišću po cijeni od 80 kn.

(Kako je to izgledalo 2016. godine)

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE