Kutina će 23. lipnja biti poprište širenja pozitivnih vibracija praćenih izvrsnim glazbenim izborom.

Nakon 20. Organiziranog kaosa, Kulturni centar mladih još jednom, na istoj lokaciji odnosno gradskom bazenu u Kutini, organizira cjelodnevni događaj imena “Pozdrav Suncu”.

Već od ranih poslijepodnevnih sati posjetitelji će moći uživati u kupanju i prekrasnoj prirodi navedene lokacije, a za izvrsnu roots/reggae/dancehall glazbenu podlogu pobrinut će se Keso Selecta ( Rasta Attitude Sound ) i Baki Selecta ( Zion Radio Sound ). Prvi dio programa zaključit će svima poznati glazbeni sastav Brain Holidays.

Drugi, odnosno noćni dio programa obilježit će glazbeni zvuci predvođeni riječkom skupinom Jonathan koja je nedavno održala izvrstan koncert u prepunoj zagrebačkoj Tvornici.

Nakon singla “Maggie” koji je obilježio početak njihove karijere te albuma prvijenca “Bliss” zabilježili su kod kritike još dva hvaljena izdanja: “To Love” i posljednji, dugoočekivani “To Hold”. Jonathan je također nastupio kao predgrupa legendarnom sastavu Editors na europskoj turneji te su zabilježili nastupe na festivalima poput INmusic, EXIT, Pula Film Festival, Flow Festival, Waves Festival, Ferragosto Jam…

Sinjskoj skupini M.O.R.T ovo će biti treći nastup pred kutinskom publikom koja ih je zavoljela i prijateljski prihvatila još kod njihovog prvog, ali nažalost za klub Baraku, posljednjeg nastupa još 2015. godine.

Iza sebe imaju albume “Vrhunsko dno”, “Odjel za žešće” te “Tužna kocka” , a u pripremi im je novi album na engleskom jeziku.

Krase ih beskompromisni nastupi uživo koji su popraćeni jednim iskrenim odnosom s publikom.

Ovaj događaj se provodi u sklopu kampanje “Svi za Baraku” koja za cilj ima prikupljanje novčanih sredstava za opremanje legendarnog kluba Baraka.

Cijela ulaznice je 60 kn u pretprodaji, dok će ona na dan iznositi 80 kn.

Prodajna mjesta su Hoodoo bar u Kutini i Dirty old shop u Zagrebu.

Donosioc ulaznice za koncert također ima pravo na cjelodnevno kupanje na gradskom bazenu u iznosu od 10 kn.

Više informacija potražite na Facebook događaju

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE