Postmodern Jukebox se vraća u Hrvatsku u sklopu nove jesenske Black & White turneje. Nakon 20 rasprodanih koncerata diljem Europe svojim će nastupom ponovno oduševiti zagrebačku publiku 11. prosinca 2018. u Tvornici kulture.

Postmodern Jukebox novom turnejom u šarolikom sastavu punom talentiranih glazbenika i izvođača donosi mnoga iznenađenja. Dosadašnja iskustva koja se nose s njihovih koncerata potvrđuju da niti jedna svirka nije ista, a nove izvedbe članova benda daju jedinstveni obrat svakom nastupu. Postmodern Jukebox ovom se prilikom vraća u Zagreb nakon što je 2017. godine rasplesao punu dvoranu Doma sportova.

Ova mnogobrojna glazbena skupina reinterpretira suvremene Pop, Rock i R&B hitove u stilu glazbene prošlosti, od svinga do doo-woopa preko Motowna ili kako bi sam osnivač PMJ-a, Scott Bradlee rekao: “Pop glazba je vremenski stroj”.

Nastali na Bradleeovu inicijativu 2009. godine Postmodern Jukebox je do sada prešao milijardu YouTube pogleda s više od 3 milijuna pretplatnika te prikupili preko 2 milijuna Facebook likeova. Bend je nastupao na Good Morning America, pokorio iTunes i Billboard ljestvice i zakačio pozornost NPR Music i NBC Newsa te izveo nekoliko stotina rasprodanih koncerata diljem svijeta.

Za one koji su do sada uživali samo u video nastupima ovog sastava, svirka uživo je iposebno skustvo. Party 20-tih koji bi i Great Gatsbyja posramio, pomiješan sa svingom 60-tih, a začinjen s malo Motor City soula i klasičnog rocka natjerat će publiku da zagrije Tvornicu u prosincu.

Ulaznice se za sada mogu naći na stranicama Eventima po cijeni od 179 kuna.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE