Nakon objave rasporeda nastupa po danima, iz organizacije INmusic festivala stiže i cjelovita satnica trinaestog izdanja najvećeg hrvatskog open-air festivala dostupna na službenim stranicama INmusic festivala.

Kao što je već ranije najavljeno, prvi dan festivala, u ponedjeljak 25. lipnja nastupit će Queens Of The Stone Age, David Byrne, The Kills, Frank Carter & The Rattlesnakes, Superorganism i selekcija domaćih glazbenih snaga. Headlineri drugog dana, u utorak 26. lipnja, su Nick Cave & The Bad Seeds i St. Vincent, a uz njih na pozornicama našeg najvećeg open air festivala nastupiti će i Bombino, Jinx, Reykjavíkurdætur i brojni drugi. INmusic festival #13 u srijedu 27. lipnja zaključit će Interpol, Alice In Chains, Portugal. The Man, General Elektriks, PINS i brojna domaća i inozemna glazbena imena. Interes publike i za ovogodišnje izdanje INmusica je iznadprosječno te je još samo 5% ulaznica u prodaji.

SATNICU FESTIVALA POGLEDAJTE OVDJE!

Organizatori INmusica najavili su i dodatne festivalske sadržaje, među kojima je i dobro poznati INteatar, koji i ove godine na Jarun dovodi tri odlične kazališne predstave – . “Muškarci su s Marsa, a žene su s Venere” Romana Šuškovića-Stipanovića, “Münchhausen” Vilima Matule i “Majstorska glumačka radionica” Zijaha Sokolovića.

INmusic festival #13 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji zagrebačkih jarunskih otoka od 25. do 27. lipnja 2018. godine. Fizičke ulaznice za INmusic festival #13 po cijeni od 499 kuna moguće je uplatiti u preko stotinu poslovnica OTP banke diljem Hrvatske i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb). Trodnevne ulaznice za INmusic festival #13 dostupne su i putem službenog festivalskog webshopa po cijeni od 499 kuna (+troškovi transakcije), kao i dnevne ulaznice za INmusic festival #13 te sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kuna (+troškovi transakcije).

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE