Jedinstveni festivalski spoj craft pivovara, street food-a i glazbe vraća se u svom trećem izdanju u veliko dvorište Jedinstva. BeerYard festival 1. rujna 2018. predstavlja poznate i manje poznate domaće pivovare, odlične strane pivovare, nove street food objekte te beskompromisne, široj publici relativno nepoznate, nezavisne bendove različitih glazbenih žanrova.

Glazbeni dio festivala i ove će godine ponuditi odlične nezavisne bendove različitih glazbenih usmjerenja. U dvorištu Jedinstva od 19h sati nastupaju energični hardcore punkeri Stronghold, koji su između ostalog nastupali sa Sick Of It All i Agnostic Frontom. Tu će biti i „najveća tajna hrvatskog indie rocka“ – četvorka Sleepyheads koja je svirala u većini zagrebačkih klubova i do sada stekla zavidan broj publike. Nastupat će i dio House of Pablo kolektiva psihodelični rockeri Killed A Fox koji trenutno rade na novom studijskom izdanju pa zasigurno možemo očekivati i neke nove pjesme. Naposljetku, u dvorište Jedinstva zagrijat će horror pop punk trio Saučešće, bend sastavljen od članova Mašinka, Frakture Mozga i Pičke Vrište.

Od stranih pivovara ove godine će se predstaviti Cloudwater Brew Co, pivovaru koja je 2017. godine na RateBeer portalu proglašena drugom najboljom pivovarom na svijetu. Uz njih, ove godine publika će moći uživati u proizvodima pivovara Hop Hooligans iz Rumunjske, Brew Your Mind iz Mađarske, Piwne Podziemie iz Poljske, Meadly – Craft Mead, bugarska medovača, Põhjala Brewery iz Estonije i Reservoir Dogs Brewery iz Slovenije.

Domaće pivske snage će predstavljati neke već dobro poznate, a neke po prvi put na festivalu pivovare 5th Element, Beckers Craft Brewery, Black Hat Brewery, Bura Brew, Dubrovačka pivovara, Garden Brewery, Medvedgrad, Mlinarica, Nova Runda, Pivionica, Positive Brewery, Primarius Craft Brewery, Pulfer, Valens, Varionica, Zeppelin Brewery i Zmajska pivovara, od kojih će mnogi posebno za BeerYard po prvi put predstaviti neka svoja nova piva u ponudi.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna u prodaji su od srijede, 30.5. na svim prodajnim mjestima Ticketshopa i preko njihovog on-line servisa. Cijena ulaznica ostaje nepromijenjena do 31.8., a na dan festivala 1.9. cijena ulaznica će biti 50 kuna.

Sve informacije i novosti su dostupne preko Facebook stranice BeerYard festivala.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE