Nakon tri uspješna samostalna singla s kojima je Tonka zakoračila van Pavela¸ s novom pjesmom ‘Vedro’ ponovo intrigira u iščekivanju cjelokupnog debitantskog albuma.

Vedro je pjesma koja tjera na ples, na trk, na skok, na akciju, no opet je jako fluidna, lelujava i ima, kako kaže Tonka, ‘analgetsko’ djelovanje i dozu lucidnosti.

Spot prikazuje buđenje tijela kroz Tonkine pokrete na raznim urbanim lokacijama svjetskog izgleda na kojima Tonka vođena i manipulirana vanjskim impulsom stvara plesne pokrete sve dok ih u jednom trenu ne prigrli i ne preuzme pod svoju kontrolu i prepušta im se u potpunosti.

U koreografiji koju je uobličila Martina Nevistić, Tonki se u spotu pridružio plesač Šimun Stankov, a za kostimografiju s blagom notom stila devedesetih zaslužna je Marija Cvitanović koja ju je u potpunosti prilagodila urbanom plesnom outfitu koji se stopio s lokacijama na kojima je spot sniman

Tekst i glazbu potpisuje Aljoša Šerić, u aranžmanu i produkciji mu se pridružio i Srđan Sekulović Skansi, a spot je režiran pod redateljskom palicom Filipa Filkovića Philatza i Renate Lučić koji stvaraju pod zajedničkim nazivom More Magnets.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE