Popularni maskirani electro/pop duo Nipplepeople, u petak 11. svibnja, s početkom u 22 sata, po drugi put u Osijek donose “frku”.

Glazbenu karijeru započeli su 2008. godine te su bili čest gost radijskih etera nizom zapaženih singlova kao što su “Broj”, “Sutra”, “Bolji”, “Ne Volim Te” ili pak “Balkan Express”. Pravi boom doživljavaju svojim velikim hitom Frka iz 2017. godine, obradom pomalo zaboravljene pjesme Zdenke Kovačićek iz 1981. godine te time prave glazbeni preokret u Hrvatskoj i susjedstvu.

Maskirani dvojac svoju tajanstvenost objašnjava sa željom da svoju glazbu stave na prvo mjesto, a s originalnošću i odličnim kostimima te nevjerojatnom brzinom uspjeli su iskočiti daleko iznad svih ostalih. U prepunom rasporedu uspjeli su pronaći datum i za drugi osječki koncert kojem govore kako se jako vesele.

Uz njih, večer će upotpuniti i resident DJ-i klupske večeri CASA, Yesh i Pips koji će zagrijati podij prije, ali i održati plesnu temperaturu nakon nastupa Nipplepeople.

Ulaznice još uvijek možete nabaviti u pretprodaji po cijeni od 45 kuna, a ako ih ostane na dan događaja bit će dostupne po cijeni od 60 kuna. Možete ih kupiti u: Barcelona Pub Osijek (Vukovarska 4a) i u k Topu (Fakultetska 1).

FB EVENT 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE