Mali festival u Humu, malom mjestu tik uz slovensku granicu i rijeku Sutlu, samo 45 minuta vožnje udaljenom od Zagreba, malen je samo na papiru – line up koji je Humska udruga ove godine složila bez problema može parirati svakom većem festivalu.

24. i 25. kolovoza, u Humu na Sutli, posjetitelje će dočekati već najavljeni Urban & 4, Ogenj, Koala Voice, NLV, J.R. August i Antenat, a njima se od danas pridružuju tri nova imena.

Na 13. Hoomstock dolazi jedan od najvećih umjetnika na našim prostorima, odnedavno praćen svojom Ekipom – Darko Rundek! U Ekipu je skupio glazbenike s kojima već dugo surađuje: Silvio Bočić, Roko Crnić, Mario Domazet, Miro Manojlović, Igor Pavlica i Ana Kovačić dopratit će Rundeka  u Hum.

Uz Darka Rundeka i Ekipu, svoj su dolazak potvrdili i hvaljeni beogradski kantautor Dukat i njegov Stray Dogg pa će tople ljetne večeri pod zvjezdanim nebom biti ispunjene i s malo romantike.

Za sitne noćne sate ipak je potrebno nešto glasnije – za to će se na Hoomstocku pobrinuti Debeli precjenik! Ako itko zna kako izbaciti i posljednje atome energije, to su zasigurno Debeljaci. Na Hoomstock dolaze s 25 godina karijere na neumornim leđima, i to u godini kada slave 20 godina od objave svojeg prvog studijskog albuma.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio po cijeni od 70 kuna. Ova cijena vrijedi do 1. lipnja, kada bi se prodaji trebale naći i fizičke festivalske ulaznice. Za više informacija pratite službenu Facebook stranicu i event.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE