One step away i Debeli precjednik odmjerili su snage na Rockaoni.

Ove subote se u Hard Placeu održala još jedna Rockaona, a ovaj put su nastupali OSA i Debeli Precjednik. Ne treba ni reći kako su ova dva benda napravila pravi punkeraj! Iako je večer počela tiho, bez znaka publike, u jednom trenu sve se promijenilo. Nešto prije ponoći na pozornicu su se popeli dečki iz benda One step away. Do tada se u Hard placeu nalazilo tek nekoliko ljudi, no doslovno u roku minute više se niste mogli pomaknuti i sve je bilo puno do čepa! Žestokim zvucima i gnjevnim glasom započela je svirka. Publika je naravno bila oduševljena i uživala od prve do zadnje sekunde. Dečki su zaista priredili odličan koncert i prilikom nastupa dali sve od sebe. Također su uspostavili i odličnu interakciju s publikom koja je svaku pjesmu otpjevala s njima u glas. Moram priznati da sam dečke slušala po prvi put i zaista su me oduševili. Imaju energiju, žestoke riffove i sirovi punkerski zvuk koji me osvojio na prvu.

Nakon njih su se na pozornicu popeli dečki iz Debelog precjednika. I tu je započeo onaj pravi kaos. Svirku su započeli pjesmama Marionette i Surrender now, nakon čega su se obratili publici i zahvalili svima što su ih došli poslušati. Slijedile su Mayer, Drowning, Still breathing, Another day conquered, Ready to fight, Gulity conscience i War zone. Već nakon prvih nekoliko pjesama počelo je ludilo među publikom, bilo je tu stage divinga (par neuspjelih pokušaja, ali i jedan uspješan) i slatkog punkerskog naguravanja. Kemija između benda i publike zaista je bila fantastična. U nekoliko navrata čak su i zbijali šale na vlastiti račun, ali i na račun publike.

Nakon bloka engleskih, slijedile su domaće stvari. Prva na popisu je bila Bez mozga, zatim su slijedile Pastir, Nema me, Subotom Kićo nedjeljom Slabinac, Zaboravi te Puška ne ubija ljude. I napokon je došao red na onu „najpoznatiju“ – Moja su koljena umorna od moljenja! To je bila pjesma koja je zaokružila ovu fantastičnu večer. Za kraj su još odsvirali Pubunu i Farmersko srce. No iako je publika tražila još, dečki su se bili iskopčali i počeli napuštati pozornicu. U svakom slučaju bio je to odličan koncert i još jedna odlična Rockaona!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE