Ulaznice za koncert Rogera Watersa u zagrebačkoj Areni 6. svibnja su gotovo sve rasprodane.

Za nešto malo manje od dva tjedna Arena Zagreb biti će do kraja ispunjena obožavateljima Rogera Watersa i glazbe kultnih Pink Floyda. Odmah po objavi da Roger Waters stiže u Zagreb, kako domaća tako i strana publika počela je masovno kupovati karte za koncert, pa je tako golden circle rasprodan u samo par dana, a sada su i službeno rasprodani parter i sve tribine dolje. Za zagrebački koncert u prodaji su ostale samo gornje tribina, a i njih nije ostalo baš previše u prodaji. Prošlo je 7 godina kako je Roger Waters oduševio rasprodanu Arenu, a za svoj drugi koncert u zagrebu najavljen je još veći spektakl.

Roger Waters je još od prošle godine na velikoj svjetskoj US+THEM turneji kojom promovira pjesme sa svog novog albuma Is This The Life We Really Want? Sam Roger je najavio kako će izvoditi 80% pjesama iz era kada je bio sa Pink Floydom, a ostatak setliste rezerviran je za odlične nove pjesme. Čitava turneja i sam show slavi ideju jednakosti, zajedništva i ljubavi. Svaki fan Pink Floyda, Rogera Watersa ili samo dobre glazbe zasigurno će uživati u najavljenom spektaklu, pa stoga svi koji još nisu osigurali svoju ulaznicu na vrijeme sada im je krajnji rok.

Preostale ulaznice za koncert u Areni, te ostatak brončanih i zlatnih paketa mogu se kupiti preko sistema EVENTIM, te na svim eventimovim službenim prodajnim mjestima diljem Hrvatske.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE