Nakon osam godina rada na albumu prvijencu “Kada ne bih imala strah”, Maja Posavec napokon će ga predstaviti javnosti u srijedu, 9. svibnja u 20h u Maloj dvorani KD Vatroslava Lisinskog.

Na albumu je surađivala s glazbenicima i producentima koji su joj pomogli zaokružiti zvučnu sliku kakvu je zamislila u spajanju raznih faza i stilova tijekom nastajanja pjesama. Producent većine pjesama je Višeslav Laboš, a pjesme “Budi jak” i “Dok Držiš Me Za Ruku” producirao je Tomislav Franjo Šušak. Pijanist i dirigent Karlo Hubak napravio je klavirske aranžmane za “Nećemo se naći” i “Tiho”.

Majin prateći bend koji je s njom odsvirao većinu pjesama (Damir Mihaljević (bubnjevi), Vinja Marino (bas) i Ivan Kapec (gitara)) pridružit će joj se u Lisinskom, kao i Franjo Klinar na klavijaturama. Dizajn i omot albuma je radila dizajnerica Iva Canki koja je u suradnji s Majom složila knjižicu od Majinih kolaža, tekstova i črčkarija. Album će se moći kupiti na samoj promociji, a to već sad možete učiniti u svim Aquarius music shopovima. Maja će s bendom izvesti svih 12 pjesama s albuma, ali i neke druge koje su obilježile njenu dosadašnju karijeru.

Ulaznice po cijeni od 90 kuna mogu se kupiti preko sustava Ulaznice.hr, a na dan koncerta iznosit će 100 kuna. Zbog specifičnosti prostora broj ulaznica je ograničen.

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE