Drugo izdanje najvećeg open-air festivala u Zagrebu posvećenog glazbi i pivu održat će se od 17. do 20. svibnja ove godine na Trgu Francuske Republike/Parku dr. Franje Tuđmana, a festival je službeno zaključio ovogodišnji line-up.

U svibnju prošle godine imali smo prilike uživati u sjajnom premijernom izdanju zagrebačkog pivskog festivala, gdje primat uzimaju pivo i glazba, a ove godine trebalo bi nas dočekati i poboljšano izdanje festivala nadograđeno za jedan dodatni dan.

Na Zagreb Beer Festu tako će ove godine nastupati Irena Žilić, Porto Morto, Vojko Vrućina, Slow Motion Suicide, Drvored, Mnogi Drugi, The Miceks, Ischariotzcky te Peglica i Komandos. Već ranije najavljeni su nastupi bendova Pips, Chips & Videoclips, Let 3, Fischer – Z, Nipplepeople, Kandžija i Gole Žene te Bojane Vunturišević.

No Zagreb Beer Fest je više od samog glazbeno-pivskog festivala, tu je i food corner koji će zadovoljiti sve gurmane koji požele nešto prigrist između koncerata. Napomenimo kako je protekle godine festival posjetilo otprilike 30 tisuća ljudi, što je i razlog ovogodišnjeg produženja festivala sa tri na četiri dana, a za organizaciju festivala pobrinut će se Yem.

Festivalske karte su u prodaji, a cijena im izn…….šalimo se naravno, festival je besplatan. 🙂

 

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE