Jedno od vodećih imena hrvatske alternativne scene, Kawasaki 3P, u zagrebačkom će Teatru &TD proslaviti dvadeset i pet godina karijere.

Bend je osnovan 1993. godine, a šira javnost upoznala ih je 2003. godine kada su nastupili na Dori s pjesmom „Antonija“. Te godine osvojili su i nagradu Porin za album prvijenac – „Kawasaki 3P“. 2010. godine isti su uspjeh ponovili i s albumom „Idu Bugari“ za koji su osvojili i sedam Zlatnih Koogli te nagradu Davorin. Uz veliki broj samostalnih koncerata, svirali su i na najpoznatijim festivalima u Hrvatskoj i regiji – INmusicu, Exitu, Sea Staru, Terraneu, Špancirfestu. Nakon posljednjeg albuma „ Goli zbog pasa“, održali su mini koncert u legendarnom klubu Jabuka, a prošlog su mjeseca izbacili live video uradak u čast pedesetog rođendana kluba.

Vrijeme je stoga da Kawasaki 3P pripremi i slavlje za sebe i obožavatelje koncertima provede kroz sve godine karijere. Spektakl povodom godišnjice održat će se 9. i 10. svibnja u Teatru &TD. Cijena ulaznice iznosi 100 kuna po danu, a možete ih potražiti u Dirty Old shopu (Tratinska 18) i u Dancing Bear shopu (Gundulićeva 7). Broj ulaznica je ograničen na 350 do 450 karata po večeri. Koncert počinje točno u 21 sat.

“tko prvi – njemu 3P”

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE