Beogradski mc Miloš Stojanović, znan svima kao Smoke Mardeljano, održat će koncert pred svojom publikom u beogradskoj dvorani Božidarac.

Sa nepunih 10 godina Smoke je napisao svoje prve rime, a prvu pjesmu konačno snimio sa 14 godina. Od tada laganim koracima ostvaruje svoj san. Imao je veoma buran život koji ga je vodio od kazneno popravnog doma u Kruševcu, gdje je upoznao svoje prijatelje i glazbene saradnike Povla i Džibonija s kojima je oformio Mrak Klan, do koncertnih bina glavnog grada. Svoj prvi solo album pod nazivom “Znaš me Znam te”, izdao je 2015. godine, a 2016. godine u suradnji sa Vice-om snimio je dokumentarni film “Ja Repujem”, kojim je bliže predstavio svoj život i hip hop u Srbiji i regiji.

Ujedno, “Ja repujem” je naziv njegovog aktualnog albuma izašlog prošle godine, čije ćemo pjesme imati prilike da čujemo na ovom nastupu, pored stvari koje su obeležile Smokeovu dosadašnju karijeru. Karte za ovaj događaj se mogu naći po cijeni od 500 RSD u beogradskom Felix Shopu, a uskoro se očekuju informacije o ostalim učesnicima koji će upotpuniti događaj.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE